Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woning leegmaken

Woning leegmaken

Woning leegmaken en bezemschoon opleveren conform de eisen van woningbouwvereniging of makelaar.

Een woning leegmaken na verhuizen of overlijden is een enorme klus. Een woning leegmaken wordt vaak door een familielid of goede vriend uitgevoerd. Echter wanneer iemand er alleen voor staat en deze woning leegmaken niet zelf kan uitvoeren kan men ons benaderen. En soms moet een woning of kamer binnen enkele dagen leeggemaakt worden.

Werkwijze

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we direct contact met u op om een afspraak te maken. Wij vinden een persoonlijk gesprek belangrijk. Niet alleen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en de werkzaamheden, maar vooral om uw wensen en behoeften goed in kaart te krijgen.

Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte plannen we samen met u een datum voor de ontruiming.

Wanneer het u beter uitkomt komen wij ook ‘s avonds langs voor een gesprek.

Kosten

De prijs voor een ontruiming kan erg verschillen per situatie. Het is daarom lastig om een algemene richtprijs te vermelden. Om geen onrealistische verwachtingen te laten ontstaan, komen we het liefst langs om de woning of bedrijfsruimte te bekijken en een inschatting te maken. Na afloop ontvangt u een offerte, gratis en vrijblijvend. Dan weet u precies wat u kunt verwachten.

Tarieven zijn van veel factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld:

  • Is de woning op een etage gelegen? Zoja welke etage?
  • Hoeveel kamers heeft de woning?
  • Is er een berging of kelderbox?
  • Is het een huur- of koopwoning?
  • Moet de gehele woning leeg worden opgeleverd of alleen de meubels eruit?
  • Kunnen wij parkeren voor de deur?
  • Heeft de woning een normale hoeveelheid inboedel of minder?

Zo ziet u, het is heel moeilijk voor ons om een correcte prijs te noemen zonder de situatie te kennen.
Na telefonisch contact komen wij daarom graag bij u langs om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk.

Leegmaken van woning na verhuizing

Leegmaken van woningen en alle meubels afvoeren is dagelijkse kost voor ons als ontruimingsbedrijf. Na verhuizen van de 1 etage of 10 etage een woning leegmaken is voor ons geen probleem. Wij hebben een verhuislift en kunnen tot 30 meter hoog (10e etage van een flatgebouw). Wij kunnen onze verhuislift inzetten bij het leegmaken van uw woning of verhuizen.
Vaak blijft er na een verhuizing nog huisraad over dat geen bestemming meer heeft. Wij hebben hier iets op bedacht. Een Weg Geef Stichting.

Huis leegmaken Den Haag – Rotterdam – Amsterdam – Utrecht – Dordrecht

Wij zijn een landelijk bedrijf en bieden onze diensten aan vooral in de grote randstad. Wanneer u ons inschakelt komen wij vaak dezelfde dag nog langs voor een offerte bezoek als het gaat om een huis leegmaken. En een ontruiming in de grote plaatsen zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Dordrecht voeren wij binnen één week uit.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.