Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Spoed meubels ophalen

Spoed meubels ophalen

Meubels op laten halen binnen een paar uur? Ja, dat kan bij ons. Met spoed meubels ophalen en afvoeren binnen een paar uur met een verhuiswagen en verhuizers, is bij ons altijd mogelijk.

Met spoed meubels ophalen in grote plaatsen zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of in de rest van Nederland is ons dagelijks werk.

Bel voor spoed 085 - 401 97 62.
U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn die u kunt helpen.

Stel: u wilt direct meubels wegdoen en een kringloopwinkel heeft om wat voor reden geen tijd voor u? U heeft een afspraak met de gemeente om met spoed meubels op te halen? Wij komen direct als het nodig is.

Met spoed meubels ophalen in de avonduren is ook mogelijk. Wij zijn altijd bereikbaar op het telefoonnummer: 085 - 401 97 62. Ook in het weekend of ’s avonds tot 22.00 uur kunt u ons gerust bellen voor informatie of een afspraak.

Een goed doel steunen

Wij kunnen uw bruikbare meubels schenken aan een stichting. Als u wilt brengen wij alle bruikbare meubels bij een Weg Geef Stichting. Deze stichting deelt alle spullen ingebracht door ons gratis uit aan minder bedeelde mensen die het goed kunnen gebruiken.

Afvoer naar milieustraat

Wij halen ook meubels op die kapot of defect zijn. Ook banken of kasten die beschadigt zijn nemen wij mee. Zelfs elektronica die het niet meer doet. Wij nemen alle grof huisvuil en afval mee naar de milieustraat voor u. Hier worden de producten milieuverantwoord vernietigt en afgevoerd. Zo heeft u geen rommel voor de deur en geen klagende buren vanwege overlast door afval op straat.

Verhuislift tot 10 etage

Wij komen met een verhuislift en afvoeren is dan snel en gemakkelijk. Wij hebben een verhuislift voor het liften en transporteren van meubels. Meubels ophalen tot op de 10 etage kan als u een balkon of groot raam heeft. Wij hebben een mobiele verhuislift met een uitschuifbare ladder die tot de 10e etage van een flatgebouw gaat. Wij kunnen kasten, banken, witgoed en allerlei soorten meubels voor u ophalen en meenemen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.