Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Meubels en kasten verwijderen

Meubels en kasten verwijderen

Woont u al jaren in een huis waar veel te veel spullen staan? Heeft u kamers of een zolder waar u alleen komt om er nog meer overtollige meubelen bij te zetten? Waar uitpuilende kasten in staan met spullen die u nooit meer gaat gebruiken?

U leeft al jaren met plezier in uw woning. Maar ieder jaar komen er meer spullen bij. Veel dingen gebruikt u niet of nauwelijks meer maar zijn te goed om weg te doen. En zo wordt het steeds voller met kasten en meubelen en spullen die “ooit” misschien weer gebruikt gaan worden. Uw huis is – gedeeltelijk – een opslagplaats geworden.

Laat uw overtollige meubels en kasten verwijderen!

Dat geeft ruimte voor een nieuwe invulling van uw huis. En voor meubelen en goederen die nog verkoopbaar zijn ontvangt u een mooi bedrag, waar het anders maar in de weg staat.

Wij zorgen ervoor dat uw weer kunt ademen in uw huis!

Heeft u een kamer nodig voor een studie of de geboorte van een kindje? Wij kunnen overtollige meubelen en kasten verwijderen of herplaatsen in uw woning! Bel voor informatie naar 085 - 401 97 62.
Wij bespreken alle werkzaamheden en kosten vooraf. U weet waar u aan toe bent en kunt rustig even nadenken of ons aanbod passend is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Professionele medewerkers en apparatuur, zoals een verhuislift, zorgen ervoor dat er geen schade aan uw huis ontstaat.
  • Voor apparaten, witgoed, meubels of kasten die nog een verkoopwaarde hebben krijgt u een mooie prijs.
  • Wij kunnen binnen een week bij u langskomen, vaak nog dezelfde dag!
  • Meubelen, kasten en goederen die nog prima te gebruiken zijn worden gedoneerd aan Weggeefwinkels. Uw spullen krijgen een tweede leven bij mensen die hier heel blij mee zijn.
  • Demonteren van kasten en meubels en deze elders in het huis plaatsen of verwijderen. Dit is ook mogelijk voor constructies die aan de vloer of wand zijn bevestigd.
  • Al het afvalmateriaal wordt gescheiden naar soort en op deze wijze aangeboden bij de gemeentelijke stortplaats. Bruikbare materialen worden gerecycled. Ook chemisch materiaal wordt op verantwoorde wijze afgevoerd en verwerkt.
  • Alle soorten raambedekking en vloerbekleding kunnen worden verwijderd, evenals lampen aan plafond of muren. Ook het uitvoeren van kleine reparaties is mogelijk, zoals het vullen van gaten of schilderen van muren of deuren.
  • Ook kantoren en bedrijven kunnen wij van dienst zijn bij het verwijderen van meubels en kasten. Tevens van overtollige bedrijfsadministratie. Natuurlijk wordt al het materiaal op discrete en vertrouwelijke wijze afgevoerd en vernietigd.
  • Verwijderen van overtollige kasten en meubelen uit uw tuinhuis en het opruimen van de tuin.

Heeft u plannen voor een nieuwe inrichting van uw woning? Is er een kamer of etage die een nieuwe functie gaat vervullen? Zijn er meubelen en kasten die verwijderd moeten worden? Wilt u weer in een overzichtelijk en opgeruimd huis wonen?
Een goed begin is het halve werk. Start nu en neem contact met ons op.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.