Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kosten

Kosten

Kost het geld om uw inboedel op te laten halen?

Ja, hier vragen wij een kleine onkostenvergoeding voor. Dit is om onze kosten te kunnen dekken. Deze kosten bestaan uit het bij u langskomen met onze verhuisauto inclusief brandstof, met vaak 2 of meer sterke verhuizers.

De uiteindelijke kosten liggen meestal tussen de 150 en 250 euro en hangt af van de situatie (welke etage, hoeveelheid spullen, bereikbaarheid, etc) en de snelheid waarmee spullen opgehaald moeten worden. Ook kan het zijn dat u goederen van waarde heeft die we verrekenen in de totaalprijs.
Wilt u dus weten wat de kosten zijn in uw situatie, bel dan naar: 085 - 401 97 62.

Nieuw: betaal nu met goederen of edelmetaal, zoals gouden en zilveren sieraden. Klik hier.

Waarom kost het bij jullie geld om spullen op te laten halen terwijl het bij een kringloopwinkel gratis is?

Een kringloopwinkel verkoopt uw spullen en betaalt hiermee de onkosten zoals personeel, verhuisauto, brandstof en winkelruimte. Ook krijgen veel kringloopwinkels subsidie.

Wij bieden meer service!

  1. Wij halen u spullen op volgens afspraak. Deze ophaaldienst kost geld maar u bent dan ook verzekerd van een ophaalbedrijf die echt op afspraak bij u langs komt. Vaak binnen 24 uur met onze snelle ophaalservice.
  2. Wij halen uw spullen, inboedel en huisraad op ook wanneer u 3 hoog woont of op de 10e verdieping van een flat. Wij hebben een professionele verhuislift en bieden daarom altijd de garantie dat uw spullen opgehaald kunnen worden. Dit in tegenstelling tot een kringloop winkel. Kringloopwinkels hebben vaak geen verhuislift en ook een beperkt aantal mensen in dienst. Juist daarom komen ze bijna nooit naar appartementen of flats op de 2e, 3e of hogere etages. Ook moeten meubels gedemonteerd worden door u en pak-klaar worden gezet voor de kringloop ophaal. Onderdeel van onze service is dat wij dit voor u kunnen doen.

Voor een kleine onkostenvergoeding bent u dus verzekerd van een ophaalbedrijf die graag bij u langs komt. En indien gewenst kunnen wij alles voor u doen. Van inpakken tot demonteren tot sjouwen en alles meenemen. Ook afval nemen wij mee. Zodat u met onze ophaaldienst alles kwijt bent waar u vanaf wilt.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.