Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoormeubels ophalen

Kantoormeubels ophalen

Kantoormeubels ophalen in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Dordrecht. Snel en goedkoop.

Wij komen graag bij u langs wanneer u kantoor inventaris zoals bureaus, stoelen, vergadertafels of archiefkasten weg wilt doen.

Wij zijn een ontruimingsbedrijf en bieden deze ophaaldienst voor bedrijven die snel van hun inboedel af willen. Wij komen uw spullen ook ophalen wanneer u op de 1e etage, 2e etage of 10e etage gelegen bent. Wij hebben de beschikking over een verhuislift.
Met onze verhuiswagen komen wij graag uw kantoor- of bedrijfsmeubels ophalen. Dit doen wij vaak binnen 24 uur.

Wij verzorgen ook complete verhuizingen en ontruimingen van bedrijfspanden.

Inkoop kantoormeubels

Vaak is een bureau of andere kantoorinventaris nog geld waard. Dit soort spullen online te koop zetten is zeer tijdrovend. De opbrengst is vaak ook minimaal ten opzichte van de inspanning.
Dan zijn er bedrijven speciaal gericht op inkoop van kantoor meubels. Deze bedrijven komen vaak pas vanaf minimaal 25 werkplekken. Dit is vanwege de lage opbrengst, waardoor het bijna niet te doen is om voor 1 of 2 bureaus bij u langs te komen en deze over te nemen.
Heeft u dus 1 tot 25 werkplekken, dan hebben deze bedrijven geen interesse om uw kantoorinventaris op te kopen.

Wij bieden u wel een oplossing voor het weghalen en afvoeren van deze meubels. Wij kunnen uw meubels tevens demonteren en loskoppelen als dit nodig mocht zijn. Wij hebben ervaring met ophalen van meubels vanwege onze achtergrond als verhuizers en ontruimers. Wij weten ook hoe je het beste meubels kunt transporten uit een gebouw of pand wanneer het om zware items gaat zoals kluis of metalen grote archiefkasten.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.