Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Utrecht

Inboedel ophalen Utrecht

Inboedel ophaaldienst Utrecht is gespecialiseerd in het verwijderen en ophalen van overtollige inboedel, huisraad en tweedehands spullen. Ook voor het verplaatsen, verhuizen en transporteren van zware kasten en meubelen. Bel 085 - 401 97 62 voor een afspraak. Prijzen vanaf € 100,-!

In een woning waarin wordt geleefd komen ook steeds meer spullen te staan. Dan kan het gebeuren dat u, soms letterlijk, uw huis niet meer ziet door alles wat erin staat. Wilt u uw woning een make-over geven? Heeft u zware meubels die verplaatst moeten worden?
Dan bent u bij Inboedel ophaaldienst Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst en komen vaak dezelfde dag nog bij u langs om alles op te halen.

Pluspunten Inboedel ophaaldienst Utrecht

  • Wij kunnen indien nodig op korte termijn inplannen.
  • Op goederen die nog verkocht kunnen worden doen wij een goed bod. Het kan gaan om wit of bruingoed, apparaten of meubilair. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten.
  • Een gemotiveerde ploeg medewerkers en professionele apparatuur, zoals een verhuislift, zorgt ervoor dat het verwijderen en ophalen van uw inboedel verantwoord gebeurt, zonder beschadigingen aan uw huis!
  • Wij doneren kleding, meubelen en inboedel aan diverse goede doelen en weggeefwinkels. Via deze kanalen komen uw spullen terecht bij mensen die er soms nog jaren plezier van hebben!
  • Wij werken op maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit betekent dat wij al het afval gescheiden en volgens de geldende voorschriften aanbieden bij de gemeentelijke stortplaats. Maar ook dat we de stoep weer even schoonvegen, als we ergens aan het werk zijn geweest!
  • Wij kunnen, indien gewenst, alle soorten vloer en raambedekking verwijderen. Evenals lampen en verlichting aan muren en plafonds.
  • Ook voor kleine reparaties kunt u een beroep op ons doen. Het kan gaan om schilderwerk aan muren of houtwerk, opvullen van gaten of bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe stopcontactdozen.
  • Niet dragende constructies die aan een muur of vloer zijn bevestigd kunnen wij verwijderen.
  • Is er een tuin bij uw woning? Wij kunnen het tuinhuis opruimen en leeghalen.

Wij bespreken alles van tevoren, ook de financiën. U weet waar u ja op zegt en wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt!

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.