Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Rotterdam

Inboedel ophalen Rotterdam

Inboedel ophalen Rotterdam is een bedrijf dat bij u langs komt voor het ophalen van huisraad, kringloop goederen, tweedehands meubelen of complete inboedel. Wij halen uw bank, tafel of bed vaak dezelfde dag wanneer u ons belt op ons landelijke nummer: 085 - 401 97 62. Prijs ophalen vanaf € 150,-.

Zoekt u een bedrijf die uw overtollige inboedel komt ophalen? Wilt u uw huis opnieuw inrichten en moeten er kasten en meubelen worden verplaatst? Dan heeft u het juiste adres gevonden met inboedel ophalen Rotterdam! Inboedel ophalen Rotterdam is hét vertrouwde adres voor het ophalen van overbodige inboedel en het verplaatsen/afvoeren van meubilair en kasten. Wij kunnen u vaak al dezelfde dag van dienst zijn in Rotterdam en omgeving.

Inboedel ophalen Rotterdan, afvoeren, meenemen meubels, huisvuil, grofvuil, woning opruimen

Inboedel ophalen Rotterdan, afvoeren, meenemen meubels, huisvuil, grofvuil, woning opruimen

Wat kunt u verwachten van inboedel ophaaldienst Rotterdam?

 • Een goed ingewerkte groep verhuizers zorgt ervoor dat uw inboedel op vakkundige wijze wordt afgevoerd en verwijderd. Daarnaast werken wij met professionele apparatuur, zoals een verhuislift. Uw woning loopt dus geen schade op!
 • Het herplaatsen van meubelen in de woning. Als kasten hiervoor eerst gedemonteerd moeten worden dan is dat mogelijk.
 • Wij werken samen met goede doelen en weggeefwinkels. Inboedel die nog goed te gebruiken is krijgt hier een tweede leven. Veel mensen worden blij gemaakt met goederen die zij vaak hard nodig hebben!
 • Het verwijderen van lampen aan plafonds en muren en het verwijderen van alle soorten raam en vloerbedekking.
 • Het verwijderen van constructies die aan de vloer, muren of plafond is bevestigd zijn.
 • Kleine reparaties zoals het verven van muren of houtwerk, het opvullen van gaten of plaatsen van nieuwe stopcontacten.
 • Wij werken op milieu verantwoorde wijze: afvalmaterialen worden op de voorgeschreven wijze en gescheiden aangeleverd bij de verwerkingsstations. Hier worden de basismaterialen geschikt gemaakt voor recycling.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.

Hoe werkt het voor ophalen inboedel in Rotterdam?

U belt ons of stuurt een email. Wij zullen dan proberen om een prijs indicatie af te geven voor het ophalen van uw inboedel in Rotterdam. Is deze prijs inschatting in de lijn der verwachting dat kunnen wij samen een datum prikken om het te laten ophalen. Wij komen dan met 2 sterke verhuizers en verhuisauto naar u toe. Bij aankomst nemen wij voor de laatste keer de prijs door. Nu heeft u nog steeds de mogelijkheid om ons weg te sturen omdat u het te duur vind. Wij geven precies aan wat het kost en als u akkoord gaat dan voeren wij het direct uit. Zo bent u dus gelijk van uw spullen af. Er hoeft niet nog een ophaal afspraak te worden gemaakt.

Waarom geen vaste prijs voor ophalen van inboedel?

Wij kunnen inboedel ophalen vanaf 150 EUR. Elke item meer dan 1 a 2 meubelstukken kan de prijs opdrijven..

Inboedel ophalen Rotterdan, afvoeren, meenemen meubels, huisvuil, grofvuil, woning opruimen

Inboedel ophalen Rotterdan, afvoeren, meenemen meubels, huisvuil, grofvuil, woning opruimen

 • Omdat het om meer volume gaat, meer tijd kost, en meer inspanning om het kwijt te raken.
 • Ook is de prijs afhankelijk of het bruikbaar is of misschien om weg te gooien. Wanneer wij iets moeten weg gooien dan kost het ons een tarief per kilogram afval tarief plus milieuheffingen.
 • En als het van een verdieping af komt en het past niet via trap naar beneden dan moet er een verhuislift worden ingezet.. Dit kost ook extra.
 • Moeten wij iets uit elkaar halen ( demonteren ) om het mee te kunnen  nemen?

Neemt u alles mee?

Ja in tegenstellen tot een Kringloop Rotterdam nemen wij WEL alles mee. Of het nu kapot is! Gebroken! Verkleurd door de zon! Een defect heeft zoals electronisch mankement? Wij nemen alles mee. Daarom betaald u ons ook een geld bedrag voor het ophalen van inboedel in Rotterdam en omstreken.

Hoe snel kan Inboedel Ophalen Rotterdam langskomen?

Wij komen vaak binnen 1 werkdag langs. Wanneer u ons belt of e-mailt dan kunnen wij snel schakelen. Doordat wij vaste routes rijden door half Nederland is er altijd wel een route langs uw stad of woonplaats. Wij hebben door onze jarenlange netwerk en vaste klanten die vaker terug komen al verschillende ritjes door de weeks zodat er een grote kans is dat wij ook bij u in de buurt zijn.