Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Rotterdam

Inboedel ophalen Rotterdam

Inboedel ophaaldienst Rotterdam is een bedrijf dat bij u langs komt voor het ophalen van huisraad, kringloop goederen, tweedehands meubelen of complete inboedel. Wij halen uw bank, tafel of bed vaak dezelfde dag wanneer u ons belt op ons landelijke nummer: 085 - 401 97 62. Prijs ophalen vanaf € 100,-.

Zoekt u een bedrijf die uw overtollige inboedel komt ophalen? Wilt u uw huis opnieuw inrichten en moeten er kasten en meubelen worden verplaatst? Dan heeft u het juiste adres gevonden met inboedel ophalen Rotterdam! Inboedel ophalen Rotterdam is hét vertrouwde adres voor het ophalen van overbodige inboedel en het verplaatsen/afvoeren van meubilair en kasten. Wij kunnen u vaak al dezelfde dag van dienst zijn in Rotterdam en omgeving.

Wat kunt u verwachten van inboedel ophaaldienst Rotterdam?

  • Een goed ingewerkte groep verhuizers zorgt ervoor dat uw inboedel op vakkundige wijze wordt afgevoerd en verwijderd. Daarnaast werken wij met professionele apparatuur, zoals een verhuislift. Uw woning loopt dus geen schade op!
  • Het herplaatsen van meubelen in de woning. Als kasten hiervoor eerst gedemonteerd moeten worden dan is dat mogelijk.
  • Wij werken samen met goede doelen en weggeefwinkels. Inboedel die nog goed te gebruiken is krijgt hier een tweede leven. Veel mensen worden blij gemaakt met goederen die zij vaak hard nodig hebben!
  • Het verwijderen van lampen aan plafonds en muren en het verwijderen van alle soorten raam en vloerbedekking.
  • Het verwijderen van constructies die aan de vloer, muren of plafond is bevestigd zijn.
  • Kleine reparaties zoals het verven van muren of houtwerk, het opvullen van gaten of plaatsen van nieuwe stopcontacten.
  • Wij werken op milieuverantwoorde wijze: afvalmaterialen worden op de voorgeschreven wijze en gescheiden aangeleverd bij de verwerkingsstations. Hier worden de basismaterialen geschikt gemaakt voor recycling.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.