Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Dordrecht

Inboedel ophalen Dordrecht

Inboedel ophaaldienst Dordrecht voor het ophalen van spullen en inboedel die u niet meer gebruikt. Wij kunnen zware kasten en meubelen verplaatsen in uw woning, eventueel met demontage en hermontage. Prijzen vanaf € 100,-.

Heeft u overtollige inboedel? Spullen die in de weg staan? Gaat u uw inrichting veranderen? Er kunnen veel redenen zijn om uw huis te restylen. Maar in de meeste gevallen blijkt dat er overbodige spullen in uw woning staan. Hoe fijn is het als je dan kunt beginnen in een huis waar de overtollige inboedel is verwijderd! Geen gesjouw met spullen en kasten, u kunt gewoon aan de slag!

Spullen met verkoopwaarde

Met Inboedel ophaaldienst Dordrecht kunt u twee vliegen in een klap slaan: wij verwijderen uw overtollige inboedel en wanneer u spullen heeft die nog een bepaalde verkoopwaarde hebben, dan bieden wij u daar een goede prijs voor.
Het gaat hierbij niet alleen om de wasmachine, koelkast of meubelen, ook een schilderij of muziekinstrument in goede staat kan een verkoopwaarde hebben!

Wilt u meer weten? Bel ons landelijke en gratis telefoonnummer 085 - 401 97 62 voor meer informatie.

Hoe werkt Inboedel ophaaldienst Dordrecht?

Vooral simpel: als u contact met ons opneemt bespreken we wat u precies wilt en hoe wij dat kunnen uitvoeren. Indien nodig komen we even langs om de situatie ter plekke te bekijken. U weet van tevoren wat de kosten zijn. En de afspraken die we maken voeren we ook zo uit!

  • Wij beschikken over een verhuislift. Dit voorkomt schade aan de binnenkant van uw woning.
  • Afval wordt gescheiden aangeleverd bij de gemeentelijke stortplaats.
  • Bruikbare goederen en inboedel worden door ons gedoneerd aan verschillende goede doelen, zoals weggeefwinkels. Zij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen!
  • Wij kunnen diverse reparatiewerkzaamheden verzorgen, zoals schilderwerk, het opvullen van gaten of het verwijderen van niet dragende constructies aan muur of plafond.
  • Indien gewenst kunnen wij gordijnen verwijderen, ook de rails, evenals lampen, vloerbedekking en ondervloer.
  • Heeft u een tuin? Deze kunnen wij opruimen, evenals het tuinhuis.

Heeft uw inboedel die opgehaald moet worden? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.