Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Den Haag

Inboedel ophalen Den Haag

Inboedel ophaaldienst Den Haag levert de beste service in het verwijderen van uw overtollige kasten, meubels en inboedel! Wij zijn niet duur en kunnen u op korte termijn van dienst zijn bij het ophalen van overtollige inboedel!

Is uw huis te vol geworden? Heeft u een kamer, etage of zolder die grondig moet worden opgeknapt of een nieuwe bestemming krijgt? Laat uw inboedel ophalen door ons. Bel 085 - 401 97 62. Altijd bereikbaar en gratis nummer.

Het is voor iedereen waarschijnlijk heel herkenbaar: u bent ooit in een overzichtelijk huis gaan wonen, maar in de loop van de tijd zijn er veel spullen en inboedel bijgekomen. Zonde om zomaar weg te doen, en er is altijd wel een plek in huis waar het kan worden weggezet. Maar eigenlijk weet u heel goed dat veel spullen niet meer gebruikt gaan worden. Heeft u inboedel die opgehaald kan worden, bel dan naar de Inboedel ophaaldienst Den Haag.

Wilt u uw huis reorganiseren? Wij zorgen ervoor dat u uw plannen snel kunt realiseren!

Wij halen niet alleen uw overtollige inboedel op, wij kunnen ook kasten of meubilair demonteren en verplaatsen binnen uw huis. En voor goederen die nog een verkoopwaarde hebben bieden wij een mooie prijs!

Wat zijn de voordelen van Inboedel ophaaldienst Den Haag?

  • Het verwijderen of verplaatsen van inboedel kan schade opleveren aan muren of deurposten. Onze medewerkers weten precies hoe zij dit moeten voorkomen. Daarnaast werken wij met professionele apparatuur, zoals een verhuislift. Zware stukken hoeven dan niet via de woning afgevoerd te worden.
  • Een goede prijs voor verkoopbare inboedel en goederen.
  • Spullen die geen verkoopwaarde hebben maar nog prima te gebruiken zijn worden door ons gratis bezorgd bij goede doelen, zoals de weggeefwinkels of kringloopwinkels.
  • Ingebouwde constructies, zoals bijvoorbeeld een hoogslaper, kunnen wij verwijderen.
  • Afvalmateriaal wordt op de voorgeschreven wijze gesorteerd aangeboden bij de gemeentelijke stortplaats. Het grootste gedeelte van de materialen wordt verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten.
  • Het verwijderen van lampen, vloerbedekking en raambedekking is mogelijk.
    Reparatiewerk kunnen wij voor u uitvoeren. U moet dan denken aan het opvullen van gaten en beschadigingen, het verven van muren of deuren en kozijnen of het plaatsen van een nieuw stopcontact.
  • Opruimen van uw tuin en tuinhuis.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.