Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel ophalen Amsterdam

Inboedel ophalen Amsterdam

Inboedel ophalen Amsterdam. Vanaf € 100,-. Snel uw inboedel weg binnen 24 uur in Amsterdam! Bel 085 - 401 97 62 (gratis telefoonnummer).

Heeft u een goede gebruikte of kapotte tweedehands bankstel of grote kast die u niet meer in uw huiskamer wilt? Heeft u net nieuwe meubels gekocht en de oude inboedel moet snel weg? Gaat u verhuizen en er blijft nog zoveel spullen achter?
Dan bieden wij u de mogelijkheid om snel bij u langs te komen met onze verhuiswagen en professionele verhuizers in Amsterdam en wijde omgeving.

Ook kunnen wij tijdens uw inboedel ophalen de meubels demonteren en zelf inpakken.
Wij steunen met uw op te halen bruikbare meubels een goed doel. Wij brengen deze bruikbare meubels bij een stichting welke deze gratis weer uit deelt aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Tevens werkt dezer stichting samen met de voedselbank namens Stichting MOOI.

Als u een kapotte bank heeft of de katten hebben uw mooie buffetkast beschadigt dan wilt u het liefst een andere kopen. Wanneer u in de winkel een nieuwe meubel koopt zoals een bankstel of eethoek dan kan deze bij u thuis bezorgt worden. Echter moet u de oude meubel eerst nog opruimen en afvoeren. Wij van Inboedel ophalen Amsterdam nemen u deze zorg uit handen en komen graag bij u langs om deze bij u thuis op te halen.

Verhuislift

Inboedel ophalen Amsterdam komt ook bij u langs als u in een flat of appartement woont (met of zonder) lift. Dus past uw meubel niet door een trapgat? Wij hebben een verhuislift voor het transporteren via een raam of balkon.

Waarom gebruik maken van inboedel ophaaldienst Amsterdam

  • Wij komen meestal binnen 24 uur langs tegen geringe kosten.
  • Inboedel Ophalen Amsterdam pakt zelf alles voor u in en wanneer nodig zorgen wij voor demontage van kasten en meubels.
  • Wij komen ook in flats en of appartementen met of zonder lift.
  • Wij nemen ook afval mee en niet bruikbare spullen.
    Bruikbare spullen schenken wij aan een stichting: Weg Geef Stichting.
  • De waardevolle bijzondere items kunnen wij verrekenen.
  • Wij zijn goed verzekerd en staan garant voor een goede service.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken: 085 - 401 97 62.