Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Hennepkwekerij opruimen

Hennepkwekerij opruimen

Een hennepkwekerij of wietplantage opruimen is een lastige klus. Er zijn bijna altijd extra installaties in de woning gebouwd, meestal illegaal en zeer gevaarlijk. Bijvoorbeeld elektriciteitsleidingen om stroom af te tappen.

Ook is er meestal sprake van directe schade aan muren, vloeren en plafonds omdat er gaten in zijn gemaakt voor elektriciteitsleidingen en luchtafvoerkanalen. Dan zijn er nog chemische stoffen aanwezig en vaak grote hoeveelheden aarde en of cocosbast.

Wietplanten hebben een warme en vochtige omgeving nodig en dat veroorzaakt schimmels en ongedierte in de woning. Omdat hennepplanten veel water nodig hebben worden irrigatiesystemen aangelegd in de woning.

Let op:
Wanneer in een pand een kweekplaats voor hennep wordt aangetroffen, wordt het huurcontract door de rechter beëindigd. Het is in het belang van de eigenaar van de woning waar een hennepkwekerij is aangetroffen, om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en te verhuren!

Wij kunnen hennepkwekerijen en wietplantages snel en goedkoop verwijderen. Afval en rommel wordt afgevoerd en de woning leeg en bezemschoon opgeleverd.

  • Alle apparatuur en installaties worden ontkoppeld, ontmanteld en verwijderd.
  • Aarde, plastic potten en andere afval wordt afgevoerd.
  • Alle lampen, afzuigsystemen, koolstoffilters en overige apparaten worden gedemonteerd en verwijderd.
  • Illegale elektrische circuits en randapparatuur worden door geschoold personeel verwijderd en afgevoerd.
  • De woning word in originele staat teruggebracht: gaten en beschadigingen worden gerepareerd, muren en deuren worden geschilderd en ook kunnen wij eventueel nieuwe vloerbedekking leggen, bijvoorbeeld laminaat, tapijt of vinyl.

Wij maken uw pand in korte tijd weer volledig geschikt voor verhuur of verkoop. U kunt zich dan richtten op de juridische en administratieve afhandeling van de situatie.

Prijzen

Prijzen gemiddeld voor een ontruiming € 1000,- tot € 1500,- voor een 2 á 3 kamer ingerichte kwekerij met gemiddeld 250 á 300 potten aarde.

De prijs voor een hennepkwekerij opruimen is met name zo hoog vanwege de gewicht van aarde dat moet worden afgevoerd. Ook de hoeveelheid dat moet worden vernietigd maakt het dat een prijs zo hoog wordt. De situatie van de woning of bedrijfspand met een kwekerij maakt ook een belangrijke factor wat betreft de prijs.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.