Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

School meubelen afvoeren: leerling tafels en stoelen

School meubelen afvoeren: leerling tafels en stoelen

Krijgt uw school nieuwe meubilair? Is het oude meubilair afgeschreven? Zoekt u een opkoper die uw oude school meubels opkoopt of inkoop? Uw complete school inventaris wordt vervangen? En u zoekt met spoed een opruimer, bedrijf dat uw meubels weg haalt en opruimt? Dan ben u bij ons aan het juist Adres!

School meubelen snel en vakkundig opruimen.

Wij komen uw leerling tafels en stoelen graag ophalen. Ook leerling bureaus en bureaustoelen met leeraren bureaus halen wij graag op. Wij kunnen enkele meubelstukken ophalen

SCHOOL MEUBELEN AFVOEREN EN OPRUIMEN.

SCHOOL MEUBELEN AFVOEREN EN OPRUIMEN.

als hele partijen. Ook kunnen wij uw hele pand opruimen en alles meenemen.

Leerling tafels en stoelen van basisscholen en voortgezet onderwijs zijn inkoopwaardig mits er voldoende aantallen voor ons zijn op te halen.

Wij nemen ook boekenkasten mee, ruimen kantine inventaris op en als u wilt nemen wij graag uw gymlokaal spullen over. Een school heeft vaak hele leuke spullen en meubels om over te nemen. Graag komen wij langs voor een gratis vrijblijvende offerte. Hierin zetten wij alle opbrengsten van inkoopwaarde tegen de onkosten voor het uitruimen overzichtelijk op papier.

Schoolmeubelen laten ophalen door heen Nederland.

Wij zijn landelijk actief als ophaal bedrijf dat uw school kan helpen opruimen en meubelen afvoeren. Zit u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Braband of `t Gooi? Wij kunnen binnen 1 week uw meubels ophalen. Met eigen ophaaldienst en zelf opgeleid personeel. Wij werken ook met eigen vrachtauto`s en kunnen zo direct schakelen. Zijn ook niet afhankelijk van 3e partijen. Wij komen ook uw meubels van een etage weg halen. Ook demontage of sjouwen van meubels is mogelijk.

Steunen ook goede doelen met school meubelen.

Naast inkoop steunen wij ook vele goede doelen. Omdat niet alles inkoopwaardig is hoeft het nog niet gelijk te worden weg gegooid. Wij schenken ook veel aan 3e wereldlanden en of in Nederland diverse organisaties die het van ons overnemen. Hierdoor steunen wij minder bedeelde mensen.

Wat niet valt weg te geven zullen wij uiteindelijk afstorten. Afval wordt milieuvriendelijk afgevoerd. Hiermee ontlasten wij het milieu en houden wij de prijs zo laag mogelijk.