Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Piano afvoeren

Piano afvoeren

U heeft een oude piano? Een oude vleugel? Of een antieke piano op een verdieping die u niet naar beneden krijgt?

Wij kunnen uw oude piano opruimen en afvoeren. Vaak tijdens een verhuizing moet een piano worden opgeruimd om dat er in de nieuwe woning geen plaats meer is. Een oude piano opruimen is lastig omdat het vaak zwaar is en lastig te tillen en groot van formaat. Een piano op een verdieping moet vaak eruit gehaald worden door een erkend piano transporteur. Afvoeren van een piano via een trap in huis is zeer risicovol omdat schade of ongeval op de loer ligt dan.

Verhuizen en opruimen van een piano binnen 1 a 2 werkdagen.

Wij halen uw piano op binnen 1 a 2 werkdagen door half Nederland. Wij werken voornamelijk in de grote randsteden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, t Gooi, Utecht, Dordrecht, Den Haag en omliggende regio`s. Wilt u het sjouwen en afvoeren overlaten aan een bedrijf dan zit u bij ons juist! Wij bieden snel sjouwhulp en voeren uw oude piano direct af met eigen vrachtauto`s.

Eigen transport voor ophalen piano`s met laadklap.

Voor het ophalen van piano`s hebben wij vrachtauto`s rondrijden met een laadklep. Voor het optillen en binnen zetten in een vrachtato in een laadklep een must. Daarnaast kunnen wij met slechts 2 sterke verhuizers uw piano ophalen in plaats van 4 sjouwers. Vanwege inzet van onze  vrachtauto met laadklep.

Wat kost gemiddeld een piano afvoeren?

Een piano verplaatsen, sjouwen, ophalen / transporteren en afvoeren milieuvriendelijk kost gemiddeld 200 tot 500 euro. Afhankelijk of het op een verdieping is zonder lift in een gebouw of het om een groot of klein model piano gaat en of u zelf meehelpt met sjouwen.. Wij kunnen piano`s afvoeren voor een minimale prijs van 200 EUR voor een kleine bakpiano op de begane grond gelijkvloers. Dit is inclusief btw, 2 sjouwers, verhuisauto en afvoertarief. Staat uw piano op een verdieping of moet er een vergunning worden afgegeven dan kan dit extra kosten.