Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woonkamer meubels ophalen Amsterdam

Woonkamer meubels ophalen Amsterdam

Ook in Amsterdam komen wij graag uw woonkamer meubels ophalen. Of u nu op 1 hoog woont of 5e etage hoog maakt voor ons geen verschil. Of u in centrum woont of in een buitenwijk is ook geen probleem. Wilt u snel van uw woonkamer meubels af? Wij komen binnen enkele dagen langs en nemen alles mee. Bruikbaar of niet alles kan met ons mee.

Waarom meubels weg doen in Amsterdam?

Meubels laten afvoeren en opruimen omdat:

  • U gaat verhuizen?
  • U heeft een woning dat leeg gemaakt moet worden na overlijden?
  • U heeft nieuwe meubels aangeschaft?
  • Heeft meubels over na een grondige opruiming?
  • Meubel is stuk en moet afgevoerd worden?

Dan bieden wij u de oplossing! Inboedel Ophaaldienst in Amsterdam komt langs en neem alles mee. Opgeruimd staat netjes !

Meubels ophalen in Amsterdam op een verdieping?

Ook dit is voor ons geen probleem. Onze sjouwers komen de trap op en zullen grote items eerst demonteren alvorens naar beneden te tillen. Zelfs een verhuislift kunnen wij inzetten tot 8 etage in Amsterdam. Heeft u een paar meubels dan tillen wij deze voor u omlaag. Gaat het om een grotere hoeveelheid dan zetten wij liever een verhuislift in.

Bruikbaar of niet bruikbaar laten opruimen bij u thuis in Amsterdam?

Wij halen dagelijks meubels op bij mensen thuis. Met onze vrachtauto en 2 sterke sjouwers ophalers is dit vaak zo gepiept. Bruikbare meubels schenken wij aan een goed doel. Niet-bruikbate meubels uit een woonkamer of woning bezorgen wij bij een milieustraat voor afval verwerking. Zo zorgen wij voor het milieu en werken duurzaam aan hergebruik van meubels die nog prima ronde mee kunnen.

Vaak binnen 2 werkdagen uw meubels opgehaald hebben in Amsterdam?

Wij komen snel en professioneel bij u langs. Meestal rijden we een route en combineren wij uw adres met andere ophaal opdrachten. Zo houden wij de kosten laag, werken efficient, kunnen sneller op locatie zijn, en gerichtere tijd aangeven van aankomst.

 

Wilt u weten wat het kost om uw meubels uit de woonkamer op te laten halen? Bel of mail ons. of bel 085 – 401 97 62 of mobiel 06 – 38 31 80 14.Terug