Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Het Gooi

Woningontruiming Het Gooi

Woiningontruiming t Gooi voor leegruimen van complete huizen en bezemschoon opleveren in ´t Gooi.  U zoekt hulp bij het ontruimen van uw huis vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Wij bieden u een totaaloplossing bij het leegmaken van uw woning, verpleeghuiskamer, bejaardenwoning of bedrijfspand in gemeentes gelegen in het Gooi/Gooiland, zoals BaarnBlaricumBussumLarenHilversumHuizen en Naarden.

Wij kunnen alles voor u regelen wanneer u dat wenst, u heeft dan nergens omkijken naar.

Wij leveren woningen, kamers en bedrijfspanden leeg, netjes en bezemschoon op. Geheel naar uw wensen én naar de eisen van de verhuurder, makelaar, woningbouwvereniging of verpleeghuis.

Tijdens het ontruimen kunnen wij allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren. Wilt u spullen kwijt tijdens een ontruiming dan kunnen wij deze tegen betaling van u overnemen. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik. En afval voeren wij altijd op een milieuvriendelijke wijze af.

Door onze nette en persoonlijke werkwijze kennen wij alleen maar tevreden klanten.
Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Foto's

Woningontruiming Het Gooi bezemschoon leegruimen inboedel en complete woning
Woningontruiming Het Gooi bezemschoon leegruimen inboedel en complete woning


Terug