Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Den Bosch

Woningontruiming Den Bosch

Woningontruiming Den Bosch is specialist in het bezemschoon opleveren van huur- en koopwoningen, (verpleeghuis)kamers en bedrijfspanden. Geheel naar uw wens en/of naar de eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging.

Moet er een woning of kamer ontruimt worden vanwege een verhuizng, overlijden of emigratie? Woningontruiming Den Bosch is hét vertrouwde adres voor alle soorten ontruimingen en verhuizingen in Den Bosch en omliggende gemeenten zoals BredaTilburgWaalwijkOssUden en Eindhoven.

Door onze nette en persoonlijke werkwijze kennen wij alleen maar tevreden klanten. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Wij leveren woningen leeg, netjes en bezemschoon op. Tijdens het ontruimen kunnen we desgewenst herstelwerkzaamheden uitvoeren. Wilt u spullen kwijt tijdens een ontruiming dan kunnen wij deze tegen betaling van u overnemen. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik. Afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af.

U heeft nergens omkijken naar, wij regelen alles!

Foto's

Woningontruiming Den Bosch
Woningontruiming Den Bosch


Terug