Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming Amsterdam biedt u snel en professioneel de totaaloplossing bij uw huur of koopwoning.

Woningontruiming Amsterdam en eigenlijk heel Nederland verzorgt dagelijks ontruimingen. Met een team van ontruimers, verhuizers en sjouwers maken wij elke dag een woning, appartment of eengezinswoning leeg en bezemschoon schoon conform eisen makelaar of verhuurder. Woningontruiming en een pand leegmaken wordt vaak in 1 a 2 dagen uitgevoerd. Het leegmaken en schoon opleveren kost u geld maar geeft veel gemak en helpt u ont-stressen!

Wat kost een woningontruiming in Amsterdam?

Een woning in Amsterdam ontruimen kost minimaal 1000 EUR. Een gemiddelde woningontruiming in Amsterdam kost tussen 2000 tot 3000 EUR voor een 3 a 4 kamer woning. Het is vaak lastig te zeggen wat een ontruiming precies kost vanwege verschillende factoren die een prijs kunnen be√Įnvloeden. Namelijk:

 • Welke etage is de woning gelegen?
 • Hoeveel ruimte moet er ontruimd worden?
 • Bezemschoon met stoffering verwijderen of alleen maar meubels en leegmaken?
 • Zit er een kelderbox, tuin of schuurtje bij?
 • Meerwerk zoals schilder of behang of schoonmaak werk?
 • Zit er overmatige inhoud in of normaal gebruik aan meubels en inboedel?
 • Moet er een straatontheffing worden aangevraagd?
 • Zit de vloer gelijmd? Of ligt deze los op de grond?

 

Een woningontruiming uitgevoerd in 1 a 2 dagen.

Ja wij voeren een woningontruiming in 1 a 2 dagen voor u uit. Eerst komen wij langs voor een Woningontruiming offerte. Nadien bij akkoord van u wordt deze opdracht binnen 1 a 2 weken uitgevoerd in 1 a 2 dagen. Hoe werkt het?

 1. U heeft of benaderd voor een offerte. Aan de hand van uw offerte aanvraag wordt er een afspraak gemaakt om bij de te ontruimen woning langs te komen voor een prijsopgave. Deze wordt nadien schriftelijk bevestigd met de vraag of u hiermee akkoord gaat. Gaat u akkoord dan kunnen wij deze opdracht in plannen binnen 1 a 2 weken. Vaak binnen 1 week wordt een opdracht al uitgevoerd.
 2. Wij komen eerst de goede spullen weghalen. Goede spullen voor goede doelen. Wij steunen diverse stichtingen en helpen zo onze minder bedeelde mensen. Ook in onze kikkerlandje heerst nogaltijd  teveel armoede. Bruikbare spullen zoals kleding, potten-pannen en keukengerei, linnengoed, boeken, beeldjes en servies, schilderijen, gereedschap, enz. Als het maar bruikbaar is. Ook meubels zoals banken, tafels stoelen enz.
 3. De ontruimers komen dan de dag daarop ontruimen. Ze maken de complete woning plus berging, garage of zolder helemaal leeg. Ontruimen uw woning op de begane grond of 1etage of 10 etage. Ook zorgen ze voor het verwijderen van stoffering. Zoals vloerbedekking, lampen, schroeven en pluggen uit de muren, en verwijderen kabelgootjes. Alles wordt netjes afgevoerd en verwijderd bij een milieudepot voor milieuvriendelijke afvalverwerking.
 4. Mocht er meerwerk uit voortkomen zoals tuin schoonmaken, schoonmaken van de woning, behang verwijderen, of muren / plafond witten, enz. dan zal dit een dag later na de ontruiming een speciale team dit oppakken en uitvoeren zoals is afgesproken tijdens offerte.
 5. Oplevering vind plaats na voltooiing werkzaamheden en binnen gestelde norm van woningbouw of verhuurder.
 6. Factuur kan worden voldaan en opdracht is naar tevredenheid afgerond.

 

Foto's

Woningontruiming amsterdam
Woningontruiming amsterdam
woning leegmaken rotterdam en tuin schoon opleverten
woning leegmaken rotterdam en tuin schoon opleverten
Woningontruiming amsterdam
Woningontruiming amsterdam
Woningontruiming amsterdam
Woningontruiming amsterdam


Terug