Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woning opruimen en huisraad wegdoen

Woning opruimen en huisraad wegdoen

Heeft u een woning vol met huisraad en rommel dat opgeruimd moet worden? Wilt u een woning opruimen, leeghalen en compleet opruimen? Of alleen een berging opruimen en losse huisraad ophalen? Wij komen voor 1 meubel en natuurlijk ook voor een complete woning ontruiming. Dit doen wij binnen enkele werkdagen en soms zelfs de zelfde dag morgens.

Bijna landelijke dekking.

Door jaren lange bestaan kunnen wij inmiddels zeggen dat wij bijna landelijk meubels ophalen, huizen leegruimen, huisraad opruimen en losse meubels opgehaald. Wij rijden door het land en volgens een routeplan met meerdere adressen. Deze adresritjes worden zo economisch mogelijk ingepland. Daarom is het lastig om een bepaalde uur op te geven. Een ophaal afspraak zal in overleg met de klant altijd met een tijdsbestek van 2 a 3 uur verschil worden voorgelegd. Hoe verder uit de Randstad zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht verwijderd hoe later en groter de tijdsbestek zal worden. Dit om files en omleidingen in te calculeren.

Wij nemen losse meubels maar ook hele complete huishoudens mee.

Of het  nu gaat om huisraad, losse kleingoed, slaapkamer meublement, of een complete woonkamer? Wij komen vaak binnen enkele werkdagen langs en nemen alles mee waar u van af wilt. Soms is het bruikbaar soms is het niet-bruikbaar. Wij sorteren alle meubels en alles wordt zo efficiënt en duurzaam mogelijk afgevoerd. Het liefst naar een goed doel natuurlijk.

Demontage is ook mogelijk.

Veel meubels moeten worden gedemonteerd. Dit zijn meubels in een woning zoals kledingkast of bank. Omdat deze meubels niet via een deur, trap of lift naar buiten passen is het noodzakelijk dat deze meubels uit elkaar worden gehaald. Dit uit elkaar halen van meubels noemt met demonteren. Hiervoor nemen wij altijd gereedschap mee en onze ophaal mensen zijn hiervoor opgeleid en kundig genoeg. Voor ons is demontage zo gebeurt en doen het vaak als extra service.

Foto's

meubel ophaal, huisraad ophalen, meubelen afvoeren
meubel ophaal, huisraad ophalen, meubelen afvoeren
meubel ophaal, huisraad ophalen, meubelen afvoeren
meubel ophaal, huisraad ophalen, meubelen afvoeren


Terug