Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woning leeghalen Den Haag

Woning leeghalen Den Haag

Een woning of appartement leeghalen in Den Haag binnen 1 week in 1 dag is meestal mogelijk. Wij bieden totaalpakket aan waarbij we mensen ontzorgen. Van ontruimen tot schoonmaken tot verhuizen bij ons bent u aan het juiste adres! Naast een woningontruiming leeghalen in Den Haag doen wij ook behang verwijderen en of vloerbedekking. Gelijmde vloeren is voor ons geen probleem.

Heeft u een woning of appartement op een etage in Den Haag dat snel leeg moet worden gehaald? Een woning leegmaken in Den Haag doen wij vaak in 1 dag. Soms wanneer het meer dan 4 kamer woning betreft of er staat veel in doen wij er 2 dagen over. Dan gebruiken we de 1e dag ontruiming voor het uitsorteren van alle bruikbare spullen en meubels voor goede doel. De 2e dag wordt dan compleet ontruimd en opgeruimd door onze ontruimers. Een klus in Den Haag is voor ons een thuis wedstrijd omdat wij al 13 jaar in Den Haag zijn gevestigd.

Woningontruiming Den Haag steunt vele goede doelen.

Bruikbare spullen zoals boeken, keukengerei, platen, linnengoed, kleding, curiosa en kleine snuisterijen, gereedschappen enzo zijn leuke spullen om weg te geven aan een goede doel. Wij werken met stichtingen voor africa maar ook hier in Nederland werken we met stichtingen die armoede bestrijd met bruikbare spullen. Zelfs oude matrassen worden opnieuw hergebruikt. Gereedschap en keukengerij gaan naar arme derde wereld landen. Boeken kleding en platen blijven in Nederland.

Afval opruimen tijdens een woningontruiming in Den Haag.

Afval en niet-bruibare meubels nemen wij mee voor afval verwerking bij een milieustraat. Wij nemen dus alles mee. Dit doen wij met eigen vrachtautos. Daarom zijn wij flexibel en direct inzetbaar. Wij kunnen alles in eigenbeheer uitvoeren. Zonder tussenkomst van een partij dat eerst een container moet plaatsen of vergunning moet aanvragen om een container auberhaupt te kunnen plaatsen.

Vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten van de grond.

Wij ruimen tijdens een woninguitruiming alle aanwezige boedel aan de kant. Zodra de woning leeg is kan ervoor gekozen worden de vloerbedekking zoals tapijt, laminaat of vinyl te verwijderen. Soms is dit gelijmd aan de vloer. Hiervoor wordt vaak lijm gebruikt op waterbasis of soms op chemische basis. Dat laatste betekent een zware klus op het te verwijderen omdat de vloerbedekking daarmee echt vast op de voer ligt.

Waarom een vloerbedekking zo vastgelijmd ligt?

Een vloer wordt vaak gelijmt omdat er door oudere senioren in een woning met rollator of rolstoel zonder gevaar moet kunnen rond bewegen. Los liggend tapijt kan bij oudere senioren die slecht ter been zijn gevaarlijke situaties op leveren. Een oudere persoon dat omvalt kan al fataal zijn voor een persoon op leeftijd.

 

 

Foto's

Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag
Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag
Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag
Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag
Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag
Woningontruiming uitruimen leeghalen Den Haag


Terug