Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Verhuizen en meubels afvoeren

Verhuizen en meubels afvoeren

verhuizen en inboedel afvoeren

verhuizen en inboedel afvoeren

U gaat verhuizen naar een nieuw adres? Overgebleven meubels moet worden afgevoerd? Rommel en restanten na een verhuizing laten opruimen en schoonmaken binnen 1 week? Na een verhuizing passen meubels niet meer in de woning omdat ze bijvoorbeeld te groot zijn? U heeft een selectie gemaakt van bruikbare en niet bruikbare voor het afvoeren van meubels en inboedel en ook nog een goede doel steunen.

Wij helpen u met verhuizen en oude restant inboedel opruimen.

Wilt u de verhuizing door ons laten uitvoeren? En daarna de laatste restant overgebleven meubels dat niet eer wordt verhuist laten afvoeren door ons? Dan kan dat geregeld worden. Wij zijn naast Inboedel Ophaaldienst ook een verhuisbedrijf voor uw verhuizing van A naar B. U kunt bij ons zelfs de woning bezemschoon laten opleveren conform eisen woningbouw of makelaar na verhuizing.

Overgebleven meubels na verhuizing opruimen..

Wanneer u gaat verhuizen blijven er altijd spullen en meubels achter die niet mee kunnen. Dit zijn vaak grote meubels zoals kledingkasten, tvmeubel, koelkast, enz. Deze meubels zijn misschien te oudbollig of niet meer uw smaak. Nieuwe adres, nieuwe woning, nieuwe omgeving betekent voor veel mensen ook tijd voor een nieuwe interieur inrichting. Meubelmode veranderd met de tijd en mensen zijn vaak toe aan iets nieuws tijdens een verandering.

TIP: Daarom kunt u meubels laten opruimen en afvoeren door een bedrijf als ons. Wij bieden u snelle ophaal service met vrachtauto, sjouwerrs en nemen alles mee!

Verhuizing gereegeld en nu de inboedel nog laten afvoeren?

Na weken te hebben verhuisd is ale energie op! Zo weken op uw tenen te hebben gelopen is de fut op en kracht eruit… Toch moeten er nog tal van oude kasten, oude wasmachine, fiet in de schuur misschien, boekenkast op zolder worden afgevoerd. Er moet nog veel worden gedaan in de oude woning Vaak huurwoning en de huur is opgezegd. Dus er moet og snel worden gehandeld om deadline te halen van oplevering. Dan zoekt u voor deze spoedklus een bedrijf dat snel uw werkzaamheden kan uitvoeren!

Wij bieden snel hulp en komen vaak binnen 1 a 2 daen al langs om spullen op te halen.

Bel ons of stuur een email en u krijg snel een reactie van ons. Wij kunnen snel schakelen als het moet.Terug