Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Schoonmaak na inboedel ophalen

Schoonmaak na inboedel ophalen

Wij kunnen uw woning schoonmaken na ophaal werkzaamheden. Inboedel Ophalen en een woning nadien schoonmaken behoort ook tot onze diensten. Wij kunnen net als een schoonmaakbedrijf uw woning netjes, fris en clean opleveren na een inboedel ophaal afspraak of soms complete ontruiming.

Schoonmaken van uw woning of appartement voor verkoop van uw koopwoning.

Wanneer u een koopwoning laat leegruimen en inboedel ophalen achter de rug is maken wij uw koopwoning schoon en fris. Vaak als wij kasten of bedden of banken weghalen kan er stof, rommel en viezigheid achter en onder het meubel bevinden. Wij komen uw inboedel ophalen en als er rommel achter blijft ruimen wij dit ook voor u op. Vaak met stofzuigeren, keuken nat afnemen met professioneel schoonmaakmiddel, wc en doucheruimte. Ook ramen zemen behoort tot de mogelijkheden.

Een tuin schoonmaken en onkruid terug snoeien na een koopwoning leegmaken.

Wij kunnen uw tuin schoonmaken en onkruidvrij opleveren. Wanneer u een koopwoning heeft kan het van belang zijn om een tuin netjes schoon en opgeruimd te adverteren. Een makelaar zal u ook adviseren om de tuin aantrekkelijk over te laten komen. Vaak is een tuin een unieke verkoop pluspunt als het er netjes en aantoonbaar uitziet.

Hiermee bedoelen wij:

  • Heg is gesnoeid en terug gebracht naar een acceptabele hoogte,
  • Gras gazon is gemaaid en netjes groen verzorgd,
  • Tuin tegels zijn schoon gespoten met hogedruk en zien er fris uit.
  • Onkruid tussen tegels of stenen verwijderd,
  • Bomen terug gesnoeid,
  • Onkruid tussen planten verwijderd en netjes schoon zodat de tuin er verzorgt uitziet,
  • Een tuin schuurtje opgeruimd en overbodige spullen verwijderd.

Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u uit handen nemen. Het opruimen van een huis is 1 ding maar een tuin opruimen en ook nog alles afvoeren kan soms vele lastig zijn. Wij hebben ervaren mensen en juiste gereedschap. Met goed voorbereiding kan uw tuin binnen 1 week in 1 dag schoon en netjes worden opgeruimd. Graag komen wij even langs voor een offerte ( gratis vrijblijbvend ).

 

Foto's

tuin schoonmaken, koopwoning schoonmaken na ophalen inboedel
tuin schoonmaken, koopwoning schoonmaken na ophalen inboedel


Terug