Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

pand leegmaken en inboedel ophalen

pand leegmaken en inboedel ophalen

Wij kunnen uw pand leegmaken, opruimen en alle inboedel ophalen waar u vanaf wilt. Opruimen en afvoeren is onze corebusiness. Dit doen wij al 15 jaar dag in dag uit. Wij zijn een inboedel ophaaldienst en maken panden leeg conform eisen makelaar of projectontwikkelaar.

Een pand leegmaken en inboedel afvoeren.

Wij kunnen een pand leegmaken door heel Nederland. Ook op een verdieping of in een flat kunnen wij uw ruimte leeg en kaal opleveren. Een kelderbox of tuin opruimen behoort ook tot de mogelijkheiden. Inboedel afvoeren omdat er een verhuizing heeft plaats gevonden en niet alles is meegegaan naar nieuwe adres? U heeft onlangs de huur opgezegd na overlijden en het pand moet u leegmaken? Wij bieden u een totaaloplossing.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren met inboedel.

Gelijmde vloerbedekking zoals tapijt, vinyl, marmoleum of linoleum vloer of tegels inclusief lijm verwijderen van de vloer en kaal opleveren. Gelijmde vloerbedekking halen wij eruit met 2 machines. Eerst eruit snijden met een tapijt snijder. Daarna een schuurmachine om het nadien op te schuren zodat de lijmresten van de muur worden geschuurd en schoon egaal kan worden opgeleverd.

Pand met verschillende etages opruimen door heen Nederland binnen 1 week.

Wij kunnen vaak binnen 1 week uw pand ontruimen. Wij werken ook met een eigen verhuislift die tot de 10 etage hoog kan en daarmee elke etage gemakkelijk en snel kan ontruimen. Wij kunnen op elke etage een woning leegruimen en conform eisen makelaar of verhuurder leeg opleveren. Dit doen wij binnen 1 week. Werkzaamheden worden overdag door de weeks uitgevoerd en vaak in 1 a 2 dagen afhankelijk van de grote van de woning, hoeveel spullen erin staan en kunnen wij parkeren voor de deur?

Tuin, schuur of kelder opruimen en afvoeren.

Ook een schuur of kelder van een huurwoning kunnen wij voor u afvoeren. Uitelkaar halen voor transport en sjouwen dit hierbij inbegrepen.Terug