Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Opslag leegmaken opruimen en leeghalen

Opslag leegmaken opruimen en leeghalen

Wij kunnen uw opslag leegruimen, opruimen en alles afvoeren. Binnen 1 a 2 werkdagen uw opslag box leeg laten maken en uw meubels ophalen uit uw tijdelijke opslag? Uw opslag opgezegd en u wilt deze snel laten verhuizen of leegruimen? Wij bieden u snel hulp bij het opruimen van uw opslag box in heel Nederland.

Opslag helemaal leegruimen en alles afvoeren.

U heeft een opslag gehuurd bij: All-Safe, Shurgard, Kubox, Boxx.nl of Mini opslag en wilt deze opzeggen. Na het opzeggen wilt u ook natuurlijk de hele box op tijd leeg hebben. Bij oplevering en sleutels in leveren wordt van u geƫist dat u het gehuurde opslag ruimte weer netjes leeg zoals bij aanvang is aangetroffen de ruimte terug oplevert. Wij kunnen uw opslag box leegmaken en opruimen. Wat doen wij met uw spullen:

  1. Bruikbare spullen en meubels schenken wij aan goede doelen.
  2. Niet-bruikbare meubels en spullen bezorgen wij bij een afval verwerker zoals een milieustraat voor duurzame afvoer.
  3. Interessante items kopen wij van u in. Zo krijgt u er nog een leuke geld bedrag voor en kunnen wij het verkopen en hieruit onze kosten verrekenen.

Moeten er meubels tijdelijk worden opgeslagen vanwege verhuizing of ontruiming?

Wilt u een opslag huren omdat u moet verhuizen en even niet de plek heeft om alles kwijt te kunnen in de nieuwe woning? Want u wilt eerst alles inrichten en een goed plekje geven. Hierdoor wilt u geen overvolle woning waar je amper in kunt rondlopen. Of wilt u tijdens een ontruiming toch niet alles laten afvoeren? Ook omdat het misschien een erfstuk is uit een te ontruimen woning? Of een aantal meubels zonde om te laten afvoeren en daarom even wilt opslaan om er later opnieuw naar te kijken en of weg gooien. Een goed moment om even de meubels op te slaan voor 1 of meerdere maanden kan ideaal zijn voor mensen die met teveel meubels zitten.

 

Foto's

opslag huren, opzeggen, leegmaken, opruimen, leeghalen, afvoeren, tijdelijke opslag ruimte
opslag huren, opzeggen, leegmaken, opruimen, leeghalen, afvoeren, tijdelijke opslag ruimte


Terug