Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kapotte koelkast of wasmachine ophalen en afvoeren

Kapotte koelkast of wasmachine ophalen en afvoeren

Heeft u een kapotte koelkast of wasmachine dat u wilt laten ophalen? Kringloopwinkel neemt deze niet mee? Aan de straat zetten voor gratis ophaal gemeente grofvuil lukt niet omdat u het niet kunt tillen? Uw gemeente biedt geen ophaal acties om apparaten op te halen?

Wij zijn dan uw oplossing. Voor een ophaal bedrag van ca 150 a 200 EUR worden er kapotte apparaten opgehaald door half Nederland. Wij zorgen voor til werk en sjouwen ook spullen van een trap.

Verhuislift tot 8 etage kunnen wij inzetten voor zware meubels.

Heeft u een zware kast, koelkast of wasmachine en deze staat in Amsterdam op een 5 etage zolder met smalle trappen en het dus eigenlijk niet via trapgat naar beneden past. Dan zetten wij onze verhuislift in en komen wij met 4 man om alles goed te begeleiden en voorzichtig naar beneden te transporteren.

Kapotte wasmachine of koelkasten worden als elektronica verzameld.

Wanneer uw kapotte witgoed wordt opgehaald wordt deze ingezameld. Wanneer er voldoende is opgespaard worden deze voor afval aangeboden bij een recycle bedrijf voor het ontmantelen en ontnemen van printplaten voor hergebruik. Metaal wordt hergebruikt van een wasmachine. De trommel is van RVS en deze kan ook worden hergebruikt. Kabels worden gestript en als koper opnieuw ter beschikking gesteld. Glazen ruitjes worden als glasrecycling omgesmolten. Koelgas wordt hergebruikt en opgevangen.

Witgoed afkoppelen voor u.

Wanneer wij uw witgoed apparaten ophalen kunnen wij deze ook afkoppelen. Een wasmachine zit vaak aangesloten op een waterkraan, afvoerbuis en Electra stopcontact verbonden. Soms zelfs verbonden in een badkamer met een trekschakelaar. Deze stroomkabel is dan met de hoofd kabel verbonden in een stroomverdelerkastje en deze maken wij dan voor u netjes los. Wanneer een koelkast is verbonden maken wij hem los van stroomnet en zorgen ervoor dat er geen water geknoeid wordt. Omdat een koelkast ontdooit kan het waterlekken en vooral als je het schuin moet tillen de trap af. Wij letten er altijd op!

Zoekt u hulp bij het afvoeren van uw witgoed laat het ons weten… Bel, email of whatsapp ons: 06 – 38 31 80 14 of

Foto's

koelkast, wasmachine, droger ophalen afvoeren weghalen ophalen gemeente afval
koelkast, wasmachine, droger ophalen afvoeren weghalen ophalen gemeente afval


Terug