Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel Opruimen afvoeren en leeghalen koopwoning

Inboedel Opruimen afvoeren en leeghalen koopwoning

Heeft u een koopwoning? Woning moet binnenkort leeg worden overgeleverd aan de nieuwe kopers? Makelaar heeft u opdracht gegeven uw woning inboedel vrij op te leveren. Inboedel Opruimen en afvoeren binnen enkele dagen vanwege een aanstaande verkoop?

Inboedel Opruimen en afvoeren:

Wij kunnen snel binnen enkele werkdagen langskomen om uw inboedel op te halen. Vanwege een verkoop moet er snel worden geschakeld. Spoed inboedel ophalen en opruimen in grote randsteden zoals Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Utrecht enz. Inboedel milieuvriendelijk afvoeren en alles netjes ontruimen. Demontage van grotere meubels en inpakken van kleingoed.

Inboedel Opruimen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den  Haag en omstreken.

Wij rijden dagelijks vaste routes en vooral in de grtote randsteden kunnen wij binnen 1 a 2 dagen bij u langskomen. Wij komen dan met 2 verhuizers / sjouwers en verhuisauto om alles op te ruimen.  Doordat wij zelf alles als bedrijf ophalen zonder tussen partijen kunnen wij snel schakelen. Inboedel weghalen en een opgeruimd huis wilt toch iedereen?

Voordelen rechtstreek contact met Inboedel Opruimen zonder tussen partijen!

  1. Wij werken onafhankelijk,
  2. Kunnen snel schakelen omdat wij direct inzetbaar zijn,
  3. Direct persoonlijk contact binnen ons bedrijf,
  4. Zijn flexibel met opdracht uitvoeren,
  5. Geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit,

Spoed inboedel ophalen binnen 1 werkdag.

Ook binnen 1 werkdag kan er een meubel of meerdere meubels worden opgehaald. Hier wordt dan wel extra bedrag in rekening gebracht. Maar geeft u wel snelle service en een oplossing in geval van nood. Niemand wil met meubels achter blijven in een huis dat snel moet worden opgehaald. Vaak vanwege een verhuizing of overlijden moet er snel worden geschakeld en wil je een betrouwbaar Inboedel Ophaal bedrijf inschakelen om het direct te laten ophalen.

Alle kapotte en grofhuisvol ook  boedel ophalen.

Ja wij halen alles op. Inboedel dat kapot is of defect halen wij ook op. Wij zijn echte opruimers. Een bedrijf dat grofvuil bij u in huis komt weghalen. Tillen/sjouwen/demonteren en uw huis of appartement leeg kan ruimen.Terug