Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel Ophalen Rotterdam

Inboedel Ophalen Rotterdam

Inboedel ophalen en afvoeren in Rotterdam op een etage in een appartement? Wilt u inboedel laten opruimen en uw woning leegmaken in Rotterdam? Heeft u een inboedel op een etage in centrum van Rotterdam? Wij bieden u een ophaaldienst dat dagelijks inboedel opruimt en zorgt voor een goede bestemming.

Waarom Inboedel Ophaaldienst inschakelen?

Omdat u slecht ter been bent? Of omdat u op leeftijd bent en sjouwen tillen gewoon niet meer lukt? U heeft geen familie of vrienden die u wilt helpen met sjouwen en opruimen van uw inboedel? Dan bent u opzoek naar een bedrijf dat u hierbij helpt! Wij kunnen u hulp bieden. Ook demonteren wij voor u grote meubels. En tevens nemen wij alles mee ook als het niet bruikbaar is. Een inboedel ophalen in Rotterdam kan geheel zonder stress en snel worden uitgevoerd binnen paar werkdagen.

Hoe snel kunnen wij inboedel ophalen in Rotterdam?

Wij komen binnen 1 a 2 werkdagen bij u langs om uw inboedel op te halen. In Rotterdam zijn we goed vertegenwoordigd en kunnen wij snel schakelen. U kunt u ons inschakelen voor het sjouwen en uitruimen van uw meubels, inboedel en complete woning ontruiming in Rotterdam.

Kosten inboedel ophalen Rotterdam,

Wij kunnen uw inboedel of meubels ophalen vanaf 150 EUR per 1 item. Bijvoorbeeld een bed, bank, kast of grote meubel. Wij kunnen ook meer meubelen meenemen. Echter zal de prijs dan ook stijgen naar hoeveelheid meubels met ons mee geeft.

De prijs wordt bepaalt door:

  • Welke plaats op te halen inboedel? Rotterdam ( stad ) of kleine dorp waar we speciaal voor om moeten rijden,
  • Hoeveelheid meubels,
  • Etage waar de meubels staan,
  • Verhuislift nodig of zonder?
  • Bruikbare of niet-bruikbaar? Niet bruikbaar betekent dan extra stortkosten per kg,

Heeft u meubels of een complete woning te ontruimen? Bel of mail ons en wij komen u graag helpen.Terug