Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel Ophaaldienst Utrecht

Inboedel Ophaaldienst Utrecht

Inboedel Ophaaldienst voor het ophalen van meubelen in Utrecht binnen enkele werkdagen dan bent u bij ons aan juiste adres. Wij halen meubels op bij u thuis. Op een verdieping of begane grond? Wij zorgen voor het sjouwwerk van de meubelen voor mensen die het zelf niet kunnen vanwege leeftijd of lichamelijk niet in staat zijn om te tillen. Heeft u een Inboedel Ophaaldienst nodig in Utrecht? Wij zijn dagelijks op pad om spullen om te halen in Utrecht.

Wat kost Inboedel Ophaaldienst Utrecht?

Wij kunnen meubels ophalen en afvoeren. De kosten zijn vanaf 150 EUR. Wij kunnen hiervoor 1 meubelstuk ophalen zoals TV meubel, kledingkast, bed of bank. Heeft u bijvoorbeeld meer meubels op te halen? Dan kan de kosten toenemen naar gelang de hoeveelheid op te halen meubels. Wij kunnen ook een heel huis leeghalen of een woning ontruimen. Deze kosten zijn vanaf 1000 EUR. Hiervoor zorgen wij ook voor verwijderen stoffering zoals vloerbedekking, meubels afvoeren en woning bezemschoon maken.

Inboedel Ophalen en een woning leegruimen Utrecht?

Wilt u de inboedel uit een woning laten ophalen? Of wilt u een complete woning bezemschoon laten leegruimen? Wij kunnen namelijk ook een woning leeg opleveren conform eisenĀ  verhuurder. Naast het ophalen van inboedel namens Inboedel Ophaaldienst Utrecht bieden wij ook ontruimings werk aan. Inboedel Ophalen en woning ontruimen in Utrecht waarbij we de meubels en alle kleine bruikbare spullen kunnen schenken aan een goed doel.

Goede doel steunen met Inboedel Ophaaldienst Utrecht

Elke dag bij het ophalen van inboedel in Utrecht komen we leuke goede bruikbare spullen tegen. Of het nu witgoed is zoals koelkast,wasmachine of droger. Of een kast die nog prima bruikbaar is. Of heeft u veel kleine snuiterijen zoals verzameling kleingoed? Wij schenken deze aan verschillende goede doelen.

Duurzaam ondernemen en hergebruik van meubels en kleine goede bruikbare spullen is onze dagelijkse motto.

Wij hebben een systeem met eigen inpakkratten. Dit zijn stapelkratten en heel stevig voor gebruik van kleine huisraad. Hiermee vullen wij alle kleine huisraad vanaf de woning. Deze kratten worden dagelijks weer geleegd bij stichtingen en goede doelen waarmee we samenwerken. Hierdoor krijgen wij dus elke keer de lege kratten terug om ze vervolgens weer te kunnen vullen op een nieuwe adres.

 

 

Foto's

inboedel ophaaldienst Utrecht
inboedel ophaaldienst Utrecht


Terug