Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Huis opruimen en losse spullen weg doen

Huis opruimen en losse spullen weg doen

Vandaag in opdracht van een klant een huis opgeruimd. En weer leefbaar gemaakt!

Wij kregen de opdracht om een overvolle woning ontdoen van meubels en kleingoed tussen het overvolle gemeubileerde woning met diverse verzamelingen en jaren niets weg doen. Er zijn veel mensen die zuinig zijn op hun spullen. Er zijn mensen die bijna niets weg gooien. En deze mensen houden van meubels en snuisterijen. Daarom gooien ze ook nooit iets weg.

” Er zal ooit een moment zijn wanneer ik iets ( verzamelingen – meubels – kleingoed – snuisterijen ) nodig hebt en dan heb ik het..” Of ” Het kan altijd een keer van pas komen” Of ” weg gooien is zonde.. “

Om de woning weer leefbaar te maken hebben wij diverse grote meubels en kleine items opgepakt en meenomen. Bruikbare spullen schenken wij een goede doel. Niet-bruikbare bezorgen wij bij u een milieustraat voor afvalverwerking.

 

Wat hebben wij opgehaald?

Een 2 x 1  persoonsbedden met nachtkastjes die jaren niet meer werden gebruikt.

Grote kast in de keuken zodat er minder voedsel kon worden opgeslagen en daardoor minder over de datum eten in voorraad kan worden bewaard.

Losse spullen van de zolder zodat er weer gelopen kon worden op de zolder. Deze was helemaal afgeladen en ook nog brandgevaar..

Hal losse spullen weggehaald zoals tassen en losse prul wat eigenlijk amper bruikbaar was. Zo kon er ook geen ongedierte meer terug komen.

Keuken opgeruimd en alles in zakken gestopt wat over de datum was.

Oude tv`s en computers meegenomen. Nam alleen maar stof in beslag.

 

Te overvolle woning is slecht voor je gezondheid.

Ruim daarom optijd op. Laat inboedelophaaldienst langskomen en alles lekker voor u opruimen. Schoon schip maken zorgt er ook voor dat uw hoofd weer leeg raakt. En daarom ongezien nog vele andere positieve bijkomstigheden mee bereikt.

Namelijk een schoon opgeruimd huis is gezonder voor de mens!

Een opgeruimd appartement of woonhuis zorgt voor minder stof. En het zorgt ook voor minder schimmel. Ook insecten krijgen dan amper de kans om te kunnen vertoeven in uw woning. Juist daarom is opruimen zo heerlijk geeft tevens een ontspannen gevoel als je eenmaal bent begonnen en of bezig bent.

 

 

Foto's

huis opruimen en spullen ophalen
huis opruimen en spullen ophalen
huis opruimen en spullen ophalen
huis opruimen en spullen ophalen


Terug