Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Garage leegruimen

Garage leegruimen

De garage, de schuur, of de zolder. Allen zijn het ruimtes die regelmatig gebruikt worden voor het opslaan van oude spullen/oud meubilair wat niet meer gebruikt is, of soms zelfs kapot is. In de loop der jaren stapelt de berg meubels die opgeslagen worden zich op, tot het een omvang heeft die niet meer te overzien is. Op een helder moment besluit u de ruimte op te ruimen, maar door de grote hoeveelheid spullen ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij zijn in deze gevallen uw redder in nood. Wij komen met onze sterke medewerkers en grote wagens naar u toe en halen de gewenste ruimte binnen no-time voor u leeg. Meestal kunnen wij werkzaamheden nog dezelfde week uitvoeren. Het enige wat u voor ons moet doen is aangeven welke spullen wij mee moeten nemen. Zo komen wij bijvoorbeeld al voor één enkel item, zoals een bank, maar kunt u ons ook inschakelen voor het leegruimen van de gehele zolder. Ook kunnen wij de hele woning voor u leegruimen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij voeren het voor u uit.

Wij rijden het hele land rond met meerdere teams bestaande uit 2 tot 3 sjouwers en een bakwagen of bestelwagen. Op deze manier zijn wij extreem flexibel inzetbaar. De ene dag rijden we met twee man een route om losse meubels op te halen en de andere dag zijn we met een team van zes man een winkelpand aan het leeghalen.

De spullen die wij bij u ophalen worden in onze centrale hal gesorteerd. Zoveel mogelijk goederen proberen wij een tweede leven te geven. Meestal gebeurd dit door samen te werken met kringloopwinkels, kledingbank of weggeefwinkel. Ons doel is altijd om zoveel mogelijk afstorten van uw oude spullen te voorkomen.Terug