Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Bed ophalen Den Haag

Bed ophalen Den Haag

Van de week een bed opgehaald in Den Haag. Het ging om een 2 persoonsbed met ombouw. Vaak krijgen wij ook de vraag of we kledingkasten mee kunnen nemen. In dit geval ging het om een bed en demontage plus matrassen meenemen. Het meenemen van matrassen rekenen wij extra vanwege hoge afval tarief.

Demontage van een bed en ophalen uit Den Haag kan vaak binnen enkele werkdagen.

Het demonteren en helemaal uit elkaar halen behoort tot onze service. Wij hebben opgeleid en vakbekwamen personeel in dienst. Kunt u dit zelf niet? Of heeft u geen gereedschap? Of vanwege lichamelijke klachten onmogelijk een bed uit elkaar te halen? Bel ons en wij komen dit graag oplossen.

Complete slaapkamer meubelement ophalen en afvoeren.

Heeft u een nieuwe complete slaapkamer set gekocht en de oude is klaar om afgevoerd te worden? Is uw slaapkamer meubel te oud en oudbollig? Laat het ophalen, demonteren en afvoeren. Wij helpen met uit elkaar halen, nemen alles mee, voeren het af. Opgeruimd dag voor de nieuwe binnen komt. Zo zit u niet zonder slaap kamer meubels. En geen gedoe met sjouwen, verplaatsen, of aan de straat zetten…

Waarom niet uw slaapkamer meubels aan de straat zetten?

Goeie vraag! Wij adviseren om het bij de gemeente eerst aan te vragen. Veel gemeentes staan kleine hoeveelheid afval m2`s toe om aan de staat te plaatsen. Dit is bij lang niet alle gemeente het geval. Veel gemeente willen dan wel dat je het brengt bij hun eigen milieustraat. Alleen moet je dan wel een rijbewijs en busje hebben wat niet iedereen zomaar heeft. EN als je het dan wel mag plaatsen aan de straat dan moet het vaak savonds laat na 22.00 uur of smorgens 6 uur tot 8 uur.. Dit is voor veel mensen niet te doen. Mensen moet of werken of zijn oud en kunnen niet tillen vanwege lichamelijke klachten, enz.. DAAROM BIEDEN WIJ DE OPLOSSING!

Matrassen afvoeren is een stuk duurder vanwege brandgevaar.

Geeft u ons ” Inboedel Ophaaldienst” een matras mee voor afvoer dan komt hier extra milieutoeslag kosten bij. Deze extra kosten zijn nodig vanwege het vernietigen van matrassen. Deze matrassen verdwijnen via afval vaak in containers voor huisvuil waarbij vaak brandjes ontstaan, Brand veroorzaakt door batterijen vermengt met matrassen. Door de chemische reactie en warmte die vrij komt ontstaat er vaak brandhaarden bij afval verwerkers. Daarom moeten deze bedrijven extra alert zijn en brandpreventies plaatsen. Wanneer er brand uitbreekt ligt het hele terrein waar afval wordt verwerkt vaak stil en komen hier flinke schade vergoedingen bij kijken.

Foto's

SLaapkamer bed en meubels afvoeren
SLaapkamer bed en meubels afvoeren


Terug