Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Bank ophalen Rotterdam

Bank ophalen Rotterdam

Snel en professioneel een bank ophalen en afvoeren in Rotterdam? Prijs tussen ca 150 tot 200 EUR.

Afgelopen week een oude bank opgehaald voor grofvuil. In Rotterdam heb je de gemeente milieustraat Roteb welke huisvuil en meubels inzamelt voor afvalverwerking. Ieder huishouden mag hier gratis afgedankte goederen brengen. Echter veel mensen hebben geen vervoer. Ook ook geen sjouwhulp. En de tijd niet om het weg te brengen. Daarom voor die mensen bieden wij de oplossing. Inboedel Ophaaldienst haalt namelijk uw oude bank of meubel op en neemt deze mee. Wij zorgen dat de bank of een goede bestemming krijgt of naar een mileustraat wordt gebracht.

Uw oude bank naar de miliestraat.

Wij bezorgen met onze verhuisautos alle niet-bruikbare meubels bij een milieustraat van uw woonstad. Hier wordt alles gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt tot afval. Afval verwerken is duur en slecht voor het milieu. Daarom proberen wij zoveel mogelijk te hergebruiken.

Uw oude bank naar een goede doel?

Wanneer uw oude bank toch nog bruikbaar is zal deze via ons naar een goede doel gaan. Wij werken samen met een jongeren stichting. Deze stichting werkt MET en VOOR jongeren waarbij ze gebruikte meubelen en huisraad inzamelen voor een volgende bestemming. Zo worden bruikbare meubels opgeknapt , nagekeken, en opgefrist voor een 2e of 3e leven. Dit zorgt voor een beter milieu, en duurzaam bestaan. Daarnaast is het ook prijs technisch gunstiger om spullen te schenken want zo hebben wij minder stort ( stort betaal je per kg voor verwerken tot afval ).

Uw bank binnen enkele werkdagen opgehaald hebben?

Wilt u uw oude bank ( 2zit of 3zits of hoekbank of grote U opstelling ) snel en professioneel opgehaald hebben? Staat uw bank in de weg? Moet ik snel verhuizen en deze laatste meubel ( bank ) past niet meer in het nieuwe huis? Wilt u een nieuwe bank kopen?

Inboedel Ophaaldienst komt uw bank binnen 2 dagen ophalen. Met eigen sjouwers ( 2 sterke verhuizers ) en vrachtauto. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw oude bank af!

Heeft u meer op te halen? Geen probleem -) vraag naar de voorwaarde – prijs…

 

Foto's

bank ophalen afvoeren
bank ophalen afvoeren


Terug