Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren betekent de woning leegmaken, alles verwijderen en de woning terugbrengen in originele staat. Wij kunnen dit voor een scherpe prijs voor u uitvoeren. Wilt u weten welke prijs? Bel dan 085 - 401 97 62.

Bezemschoon opleveren binnen 1 dag; wij nemen u de zorgen uit handen

Nadat u de huur van een woning heeft opgezegd, krijgt u vaak van de woningbouwvereniging de mededeling dat de woning bezemschoon moet worden opgeleverd. Wij leggen u graag uit wat dit inhoudt.

Bezemschoon betekent grof gezegd dat de gehele woning leeg moet zijn en moet zijn aangeveegd.

Dit klinkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Allereerst zal de gehele inboedel uit de woning gehaald moeten worden. Banken, kasten, tafels, alles inclusief inhoud moet het huis uit. Heeft u planken of schilderijen en dergelijke aan de muur bevestigd? Deze zullen verwijderd moeten worden. De gaten die achterblijven zullen gevuld moeten worden.
U bent nu ongeveer op de helft van de werkzaamheden. Ook de gordijnen, luxaflex of andere raamdecoratie zal weg moeten. In sommige gevallen zelfs inclusief de rails. De gaten die achterblijven zullen ook in dit geval weer gevuld moeten worden.

Bezemschoon

Bezemschoon opleveren betekent ook vloerbedekking verwijderen

De vloerbedekking, soms nog in goede staat, moet ook verwijderd worden. Dit kan eenvoudig gaan in het geval van kliklaminaat of los liggend tapijt, maar kan ook veel werk kosten als uw tapijt in het verleden gelijmd is. Om dit tapijt te verwijderen gebruiken wij een tapijtstripper. Nadat het tapijt weg is moeten ook de lijmresten verwijderd worden met een vloerschuurmachine. Tot slot moet de gehele woning aangeveegd worden en kan de sleutel ingeleverd worden.

Onze service bestaat uit:

  • De woning van zolder tot kelder ontruimen, inclusief externe kelder- of garagebox.
  • Het verwijderen van lampen. Na het verwijderen wordt er een kroonsteentje op geplaatst voor de veiligheid en tegen kortsluiting.
  • Het verwijderen van raamdecoraties zoals gordijnen, rails, lamellen, luxaflex, stickers en verduisteringen op deuren en ramen.
  • Het verwijderen van tapijt, vloerbedekking, zeil of vinyl. Inclusief ondertapijt en lijmlaag door de hele woning en op traptreden.
  • Het dichtmaken van gaten groter dan 1 cm in het huis.
  • Het eventueel inzetten van een verhuislift tijdens de ontruiming.
  • Het opruimen van de tuin.

Uiteraard worden afspraken hierover op voorhand gemaakt.

U kunt de werkzaamheden uiteraard zelf uitvoeren, maar wij kunnen u ook deze zorg ontnemen door de woning voor u te ontruimen en bezemschoon op te leveren.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen, waarbij wij voor vele woningbouwverenigingen hebben gewerkt, weet u zeker dat de werkzaamheden goed en naar uw en de woningbouwvereniging tevredenheid worden uitgevoerd. Binnen een dag is uw woning bezemschoon en kunt u de sleutels met een gerust hart inleveren.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.